TECE98569

TECE – specialister på toaletter & badrum

TECE utvecklar och levererar moderna badrumslösningar och är framför allt kända för sina vägghängda toaletter, duschtoaletter och spolknappar.

Vägghängda toaletter är stort i Europa och börjar även bli vanligt i Sverige. Under de fyra år vi har samarbetat med TECE har fokus legat på att öka intresset för vägghängt och även öka varumärkeskännedomen om TECE och deras erbjudande. Målgruppen är vvs-installatörer, arkitekter och hantverkare. Att nå ut till slutkonsument har också varit viktigt, då de i sin tur påverkar och gör beställningen via en installatör.

Vad har vi gjort?

Att synas digitalt har varit en stor del i vår strategi att nå ut till såväl B2B som konsument. Inlägg på Facebook och Instagram har anpassats för att möta intresset hos de olika målgrupperna. Vi har därför två konton på Instagram - ett anpassat för vvs:are och yrkesverksamma och ett med mer inspiration för konsument. Inläggen sponsras mot respektive målgrupper.

Vi jobbar även aktivt med influencers som planerar, bygger och inreder badrum med TECEs produkter. På bloggen Badrumsdrömmar når vi de som söker kunskap och inspiration till sitt badrumsprojekt. Utöver det förser vi bransch- och inredningsmedia med nyheter från TECE genom pressreleaser och native-annonsering.

Vad blev resultaten?

Våra inlägg på sociala medier når varje månad en räckvidd på ca 100 000 och genererar kommentarer och högt engagemang – inte minst bland yrkesverksamma, som gärna delar med sig av hur smidigt det är att installera TECEs produkter. Utöver det syns vi tillsammans med influencers i deras kanaler och i bransch- och inredningsmedia med TECEs nya produkter.

Asa_pratbubbla

Vill du veta mer om caset eller oss på More PR? Hör av dig till Åsa!

Selected Works

STIHL TIMBERSPORTS®More PR har jobbat med extremsporten STIHL TIMBERSPORTS® i många år, och när Sverige fick äran att stå värd för VM 2022 var det dags att slå på den stora trumman.

RamirentrapportenEtt återkommande projekt i vårt löpande samarbete med Ramirent är Ramirentrapporten, där vi tar tempen på byggbranschen varje år.

TECEUnder fyra år har vi samarbetat med TECE för att öka varumärkeskännedomen samt intresset för vägghängda toaletter.

MORE-PR_horizontell_svartvit

More PR är en PR-byrå som verkar i Göteborg, och som hörs över hela landet. Vi är PR-byrån som jobbar nära våra kunder och är en naturlig del av er kommunikationsresa. Hela vägen.

More PR är en del av More Alliance.