Nu stärker och breddar vi vårt strategiska erbjudande med värvningen av Kajsa Apelqvist, senast PR-strateg på Lynk & Co och PR-chef på FKP Scorpio. Kajsa ansluter till More PR som Senior PR-konsult för att stärka vårt erbjudande inom PR- och kommunikationsstrategi och varumärkesbyggande.

More PR har växt kraftigt de senaste åren och idag är man 13 medarbetare. Sedan 2020 har omsättningen nästan fördubblats och i fjol gjorde byrån ett rekordår. Idag är man Västsveriges främsta PR-byrå och ingår sedan 2006 i kommunikationsalliansen More Alliance, med 160 konsulter inom olika discipliner av kommunikation.

– Vi har många fina kunduppdrag och spännande kunder på väg in, och vi fortsätter att satsa stenhårt på att vara det givna valet för kunder i såväl Västsverige som övriga landet. Kajsa kommer in med unik kunskap av att placera varumärken i nya sammanhang och stärker vårt strategiska erbjudande inom flera områden, inte minst eventkommunikation, säger Amanda Frid, vd More PR.

Kajsa, som faktiskt varit i gång på More PR sedan 1 september, kommer närmast från det globala mobilitetsvarumärket Lynk & Co. Där har hon varit delaktig i att lansera och positionera varumärket på sju europeiska marknader – med extra fokus på lifestylesegmentet. Dessförinnan har hon varit Head of PR för FKP Scorpio Sverige, en konsertarrangör som står bakom festivaler som Rosendal Garden Party och Bråvallafestivalen, samt turnéer och konserter med artister som Håkan Hellström, Ed Sheeran, Laleh och Justin Bieber.

– När jag bestämde mig för att sadla om från in-house till byrå så ville jag hamna på en plats med hjärta, kreativitet och riktigt smarta kollegor. Man kan säga att jag nog inte kunnat hitta en bättre matchning! Extra kul är det att More PR är på en superspännande resa för att göra erbjudandet ännu starkare mot befintliga kunder samtidigt som man söker efter nya sammanhang att verka i. Hur kul som helst.

Bättre sent än aldrig, brukar det heta, och vi hälsar Kajsa varmt välkommen till More PR!