Säg hej till Veronica Hellman och Amelia Jelse som gör sin praktik hos oss under våren! Veronica studerar Media- och kommunikationsvetenskap vid Malmö Universitet och Amelia läser Event Marketing & Management vid Yrgo.

Hur kommer det sig att du valde More PR som praktikplats?

Veronica: Jag velade lite mellan att söka praktik i Malmö, Stockholm och Göteborg. När jag väl bestämt mig för Göteborg tyckte jag att More PR verkade som ett kul ställe att få spendera praktikperioden på! Dels för att samla på mig erfarenheter och kunskap från kompetenta inom en potentiell framtida bransch, dels då jag kan få möjlighet att vara en del av företaget och se projekt från början till slut. Jag fick även ett otroligt bra intryck av alla på kontoret, så det kändes som det bästa alternativet för mig. Jag hoppas och tror att jag kommer trivas som fisken i vattnet här!

Amelia: Jag tycker att det är superintressant och roligt med kommunikation och jag har alltid älskat att skriva. Jag gillar också tanken på att jobba med lite mer långvariga relationer, och att uppgifterna här är väldigt varierande är också något som jag verkligen uppskattar!

Vad är det absolut tråkigaste du vet?

Veronica: Negativ energi och dålig inställning till saker! Eller möjligen att behöva vänta någonstans utan hörlurar.

Amelia: Duscha. Jag vet inte varför, men har alltid tyckt att det är fruktansvärt trist. Gött, men trist.

Berätta om din största bedrift!

Veronica: Måste nog ändå vara att ha fått in kandidatuppsatsen utan bestående fysiska eller psykiska men.

Amelia: Att börja våga lita på min egen förmåga! Det är häftigt att landa där.

Båda två har redan hunnit sätta tänderna i flera projekt hos oss och vi är superglada att ha dem hos oss!