Ibland är det riktigt hälsosamt med navelskådning. Det tycker i alla fall More PR som, för att vässa sitt erbjudande ytterligare, har anlitat sig själva som PR-byrå.

More PR har som Västsveriges största PR-byrå haft fullt upp de senaste åren. Med en stark och stabil tillväxt i ryggen väljer man nu att satsa på den egna kommunikationen.

– Vi gör detta för att ’walk the talk’. Som PR-byrå vet vi ofta precis vad våra kunder behöver men vi är sämre på att ge oss själva samma kärlek, säger Amanda Frid, vd More PR.

Uppdraget sträcker sig över 2024, med goda indikationer på förlängning, och kommer framför allt innefatta strategi för att ytterligare synliggöra byråns erbjudande och kompetenser.

– More PR är något av en drömkund för oss och jag är peppad på att få upptäcka oss med nya ögon, säger Hampus Fromell på More PR.

More PR startade 2000 och är Västsveriges ledande PR- och kommunikationsbyrå. Byrån har idag 14 anställda strateger och specialister som arbetar med allt från strategi och analys till innehållsproduktion och medie- och influencerrelationer.