" /> Utbildningar – More PR

Utbildningar

More PR genomför kurser och utbildningar som syftar till att stärka era omvärldskontakter. Vi förmedlar kunskap och inspiration för att ni ska kunna öka er kompetens och växla upp ert PR-arbete. Varje utbildning hålls av minst två av våra erfarna konsulter som delar med sig av teoretisk kunskap, praktiska tillvägagångssätt, exempel och inspirerande case.

Att möta kunder i sociala medier

En utbildning som passar dig som hanterar inkommande kundfrågor och ärenden i sociala medier och som vill få nya verktyg för att bättre bemöta kunderna och förbättra arbetssättet.

Läs mer
Medie- och budskapsträning

Medie- och budskapsträningen handlar lika mycket om att förbereda sig för medias tuffa frågor vid en kris, som att få fram rätt budskap i en intervjusituation eller i ett samtal med företagets olika intressegrupper.

Läs mer
Att skapa förtjänad uppmärksamhet

En kurs som ger deltagarna verktyg att identifiera intressanta nyheter i verksamheten samt förpacka och distribuera dem till media.

Läs mer
Kriskommunikationens grunder

Kursen ger deltagarna värdefulla insikter om vikten av bra kommunikation vid en incident eller kris samt verktyg för att praktiskt hantera krisen och det förebyggande arbetet.

Läs mer

Nyfiken på att höra mer?

Förutom öppna utbildningstillfällen kan alla kurser anpassas för just din organisation. Tveka inte att höra av dig till oss för att diskutera ett sådant upplägg.

Skicka förfrågan